Ciorba de miel reteta a la Radu Anton Roman

de MotanLaOale in Ciorbe, 18 Mai 2015 | 6434 vizualizari

 

Ciorba de miel reteta
Am facut si eu aceasta ciorba renumita si pot sa va spun ca-si merita renumele.

 

INGREDIENTE

  • 700-800g miel (1/2 cap, coaste, coada)
  • 3 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 100g orez
  • 200ml smantana
  • 2 oua
  • 1 legatura loboda
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 1 linguta tarhon in otet
  • 1 litru bors
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta a la Radu Anton Roman:

Carnea de miel se spala bine si se da un clocot in apa rece cu sare.

Se scoate, se clateste si se pune deoparte.

Zarzavaturile se curata si se toaca.

Intr-o oala se pune uleiul, ceapa si zarzavatul si se caleste 3-4 minute.

Se pune vegeta, piper si carnea, se pune si apa si se lasa sa fiarba incet o ora.

Se adauga orezul spalat.

Se adauga loboda si leurda tocata marunt si se mai lasa 15-20 minute.

Se adauga borsul, fiert separat, si se mai lasa cateva clocote.

Se pune leusteanul si tarhonul tocate marunt si tarhonul si se mai lasa cateva clocote.

Se potriveste de sare si se da la o parte de pe foc.

Intr-un castron se amesteca smantana cu ouale si putina sare.

Se ia din ciorba fierbinte cate un polonic si se toarna in castron amestecand.

Se toarna in oala castronul si se amesteca bine.

Se serveste cu ardei iute.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta a la Radu Anton Roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai uscate cu mamaliga si ceapa rosie